Даленіє у часі афганська війна

28.02.2018
956
0

Даленіє у часі афганська війна

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 

До цієї дати у центральній бібліотеці була організована книжкова виставка "Даленіє у часі афганська війна", на якій тема війни в Афганістані та мужність і героїзм простого воїна знайшли відображення і в художній та документальній літературі.

 Для учнів 7-8 класів опорного закладу "СШ №6" бібліотекарі центральної бібліотеки провели хронограф пам'яті "Афганістан - мій біль, моя пекуча пам'ять". Під час заходу присутні ознайомилися з масштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані, переглянули презентацію, документальні відеофрагменти про афганську війну, вшанували пам'ять тих, хто загинув в афганських ущелинах, схиливши голови у скорботній хвилині мовчання.

Перед очима підлітків на екрані розгорталися кадри воєнної хроніки, звучали пісні, народжені тією війною, хвилювали до сліз рядки солдатської поезії. Неможливо викреслити з пам'яті ні тих, хто загинув, ні тих, хто пройшов через пекло афганської війни, і для кого вона триває й досі. У спогадах, у снах, у думках. Вони заслуговують на нашу повагу. Пам'ятаймо про це.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: СШ№6, центральна бібліотека, День вшанування учасників бойових д
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама