УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ВІДНОВЛЕНОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ

06.05.2018
1078
0

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ВІДНОВЛЕНОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ

02 травня відбулось урочисте відкриття відновленої Центральної бібліотеки, що стало можливим завдяки підтримки Уряду Японії в рамках проекту МОМ «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі».

В урочистому відкритті прийняли участь перший заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Євген Вілінський, Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі, заступники керівника військово-цивільної адміністрації м. Торецьк Юрій Євсіков та Олена Кульбачна, Перший секретар, Голова економічного відділу Посольства Японії в Україні Ріцуко Іное, Голова Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Доктор Томас Лотар Вайс, координатор Програм Міжнародної організації з міграції Лея Морісон, спеціаліст проектів Міжнародної організації з міграції Ольга Єршова.

Почесних гостей зустрічали запашним українським караваєм, працівники центральної бібліотеки разом з дітьми представили виставку картин «Японія - країна вранішнього Сонця», виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Розквітаючі мрії» та «Лялька-мотанка – берегиня роду». Презентацію «Історія нашого проекту» провела керівник проекту «Торецьк: територія змін» - Віра Лукахіна. 

Активною молоддю міста Торецьк спільно з працівниками центральної бібліотеки підготовлений майстер-клас «Канзаші своїми руками», діти виготовили пам’ятні сувеніри та подарували їх гостям.

До уваги запрошених учасники гуртку «Гранд» виконали японську танцювальну композицію, а на завершення творча молодь міста підготувала флешмоб «Ми разом».

Під час зустрічі перший заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Євген Вілінський та заступник керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Юрій Євсіков висловили вдячність Уряду Японії за вагомий внесок в реалізації оновлення Центральної бібліотеки та співпрацю. 

Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі подякував організаторам урочистостей за підготовлене свято, побажав натхнення та творчих успіхів.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: урочисте відкриття, центральна бібліотека
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама