Зачарована квітами

16.03.2018
1225
0

Зачарована квітами

Нещодавно приміщення центральної бібліотеки  наповнилось  сонячним  теплом,  ніжністю та легкістю витончених квітів.  Бібліотека запросила  поціновувачів прекрасного насолодитись виставкою картин Ольги  Євгенівни  Іванченко "Жінка і квіти"  в рамках проекту "Підтримка згуртування та розвитку громад,  що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі", який впроваджує міжнародна організація з міграції за підтримки уряду Японії.

Хтось творить красу словом, хтось заворожує неповторністю та глибиною звуку, а комусь на роду написано віддзеркалювати цей дивовижний світ на білосніжній канві малярського полотна. Ольга Євгенівна Іванченко - одна із тих митців, у картинах якої звучить глибока поезія, справжній гімн прекрасному.  Родом з мистецтва - саме так можна сказати про Ольгу Євгенівну.  Мистецтво стало змістом її  існування, і саме в цьому особлива загадка, привада  її життя.  Її творчість викликає захоплення, дивує своєю різнобарвністю і закликає серед буденної суєти зазирнути у світ прекрасного.   Наполеглива щоденна праця,  перебування у постійному пошуку, креативність  мислення - такими є неодмінні  складові її творчого кредо. 

Завдяки  майстерності  Ольги Євгенівни відвідувачі бібліотеки побачили, як на полотні  оживає  природа,  буйно квітнуть щедрі на красу, обласкані серцем творця  мальви, півонії, маки, ромашки.  Ціле  царство  барв. Скільки сонця, радості, скільки любові випромінюють і дарують нам  ці твори!   На виставці були представлені картини  "Орхідеї" , "Троянди", "Півонії", "Декоративні квіти", "Маки" тощо . Всі вони дуже різноманітні, але в них вкладено багато терпіння, любові, думок.

Захід пройшов в надзвичайно теплій і дружній атмосфері. Справжнє свято творчості і спілкування показало, наскільки цікавою сьогодні може бути сучасна бібліотека. 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Ольги  Євгенівна  Іванченко, виставка картин, центральна бібліотека
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама