Дню незалежності присвячується

23.08.2011
2066
1

У житті кожної нації є події, які визначають подальшу ії історію, сенс буття, ії місце у світовому просторі. Є такі події і в нас, українців. Одна з них - проголошення Верховною Радою 24 серпня 1991 року Акта про незалежність України. Ця знаменна дата увійшла в наші серця не просто, як день народження держави, а передусім - як світле свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які з любов’ю творили й плекали українську націю, рідну мову, мужньо боролися за утвердження державності.

Готуючись до відзначення 20-річчя незалежності, бібліотека-філія № 2 провела цикл масових заходів. В читальному залі бібліотеки проведено урок державності «Твоє майбутнє починається сьогодні». Метою проведення цієї історичної години було розширити поняття серед читачів про незалежність і волю народу України, а також формувати національну свідомість, любов до рідної землі, мови, історії, вихованню в них почуття патрі­отизму та гордості за свою Батьківщину. Бібліотекар ознайомила присутніх з символікою нашої держави. Особливе задоволення присутні отримали від перегляду виставки малюнків інваліда 2 групи Задорожної Є. П. під назвою «Барви України”.



Відвідувачі бібліотеки мають можливість переглянути літературу, ознайомившись з книжковою виставкою «Це все Україна - кохана земля», на якій відображені різні етапи становлення української державності, широко розкрита тематика історії України, часи козаків та гайдамаків, дореволюційний та післяреволюційний періоди.

Але на цьому робота в бібліотеці не припиняється, бібліотекарі і надалі будуть проводити цікаві масові заходи до Дня незалежності, щоб утверджувати власну незалежну державу, зробити ії заможною, здоровою, красивою, справедливою, демократичною європейською країною.

В. Лукахіна.  Зав. бібліотекою-філії № 2.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Твоё будущее начинается сегодня, независимость украины, библиотеки, урок государственности
Об авторе
1 Комментариев
avatar
1
приємно читати
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама