Доля бути вчителькою…

14.12.2010
1548
0

Учитель… Як багато криється за цим простим словом. Праця педагога оспівана в піснях і віршах, про неї написано безліч літературних творів. Учитель - це скульптор, який щодня працює з найтоншим матеріалом - дитячою душею. І цю професію обрала і Полякова Наталія Олексіївна, вчитель ОШ № 9, яка багато років присвячує себе навчанню і вихованню дітей.




Професія вчителя обрана нею не випадково. З дитинства мріяла бути вчителькою, а саме - вчителькою початкових класів. Кожен день вона зустрі чає своїх малюків щирою посмішкою та привітним словом. Знайомить їх з першими літерами та цифрами. Вчить учнів писати, рахувати й читати. На уроці - вона актор, винахідник, творчий наставник, що дає змогу розвивати і виховувати у дітей творчі здібності, спроможність креативного мислення. Це - щастя, коли в очах дітей горить іскра бажання до навчання, і цю іскру запалює перша вчителька - Наталія Олексіївна. А результатом роботи вчителя є високі досягнення учнів, їхня віра в свої можливості. Батьки вихованців Наталії Олексіївні знайшли у неї доброго порадника і друга, який завжди допоможе розібратися з труднощами у вихованні дітей.

Крім бажання вчити дітей, як творча особистість Наталія Олексіївна має дуже багато захоплень. Займається декоративно-ужитковим мистецтвом. Опанувала сучасні види декору побутових предметів, а саме декупаж, розпис скла. Майстер з квілінгу (паперова пластика). Її гуртківці з великим бажанням займаються цими видами творчості. А який вона сценарист! Жодне свято у педагогічному або в дитячому колективі не обходиться без її виступу. Усі колеги з задоволенням отримують вітання, написані саме нею.

Хочеться побажати Наталії Олексіївні творчого натхнення, здійснення ії мрій та бажань і зізнатися в щирій повазі до неі.

О. КУЗЮРА.
Вчитель ОШ № 9.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ОШ№9, Школа, учителя
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама