ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику для понад 63 тисяч родин у 87 населених пунктах за тиждень

18.07.2023
1886
0

З 10 по 16 липня попри постійніобстрілифахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволувійськовихвідремонтувати низку пошкоджень мереж та обладнання. Це дало змогу відновити електропостачання понад 63 тисячам родин у 87 населених пунктах, знеструмлених через бойовідії. Крім того, за вихідніенергетикивідновили світло для понад 15 тисяч родин на Донеччині, знеструмлених через негоду. Енергетикидокладають максимум зусиль для відновлення електропостачання, щойноцестаєможливим та військовінадаютьдозвіл на проведенняробіт.

За тиждень аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністючичастково повернути світло у 87 населених пунктів. 63 491 родина зновумають доступ до електропостачання.

В  Донецькійобластізберігаєтьсяважкаситуація. За інформацієюМіністерства оборони, противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Мар’їнському, Авдіївському та Куп’янськомунапрямках, де за добу сталося 36 бойових зіткнень.

Без електропостачання покищозалишаються 106 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведенняробіт. Енергетикиобов’язково повернуть світло всім жителям області, щойноотримаютьдозвіл на проведенняробітвідЗбройних Сил України.

Додала енергетикамроботи й негода: на вихідних спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання для понад 15 тисяч родин, постраждалих через відключенняелектрики через зливу та ураганнийвітер. 

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервнопрацюютьвже 510 добу та відновлюютьобладнання та лініїодразу ж, щойноцестаєможливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДТЭК, ремонтные работы, восстановление электроснабжения
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама