ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для 15 тисяч родин, постраждалих через негоду

27.06.2023
2255
0

На Донеччині продовжує вирувати негода. Сильні зливи та штормовий вітер стали причиною повалених дерев, пошкоджених ліній електропередач та понад десятка повалених опор. Додають складнощів і безперервні обстріли Донецької області ворогом. Попри це фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося за добу відновити електропостачання 14 населених пунктів, знеструмлених через несприятливі погодні умови. Знову зі світлом 15 тисяч родин. Енергетики продовжуютьпрацювати над відновленням електропостачання ще 16 тисяч родин, постраждалих через негоду, та докладають максимум зусиль,щобякнайшвидше повернути світло в кожнудомівку.

За останню добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання 14 населених пунктів Донеччини, повністю знеструмлених через негоду. Це дозволило повернути світло в домівки 15,2 тисяч родин.

Енергетики працювали усю добу, у тому числі вночі, і продовжують відновлення мереж регіону.  Наразі в Донецькій області задіяні у відновленнях 60 бригад енергокомпанії.

Нагадаємо, що за вихідні енергетики відновили світло для понад 14 тисяч родин на Донеччині, знеструмлених через негоду.

На сьогодні знову отримане штормове попередження про негоду, тож просимо жителів регіону бути обережними:

  •  при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;  
  • не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;
  • при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це у кол-центр компанії +38 (093/096/099) 450 0 473, або в приватних повідомленнях на нашій сторінці в Facebook.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДТЭК, ремонтные работы, восстановление электроснабжения
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама