I знову Перше вересня!

22.09.2017
1205
0

I знову Перше вересня!

Свято Першого дзвоника пройшло у школі №13, яке сповістило учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів - першокласників.  Цього року для  20-ох першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни знань.

Для випускникiв цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою державу.

Свято Першого дзвоника розпочалося традиційно: лунала музика про школу, біля шкільного двору збиралися учні, батьки, вчителі. І ось настала мить - урочиста лінійка, присвячена Першому дзвонику, оголошується відкритою. Звучить гімн України, потім хвилина мовчання, на якій вшанували память героїв, похованих на території школи.

Директор Трифонова Валентина Сергiївна привітала всіх з чудовим святом - Днем знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров'я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен за допомогою вчителів та рідних став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
На святi були присутнi гостi: секретар Залiзної міської ради Гришин О.Ф та методист мiського вiддiлу освiти Черкащенко О.О., якi побажали учням успiху та нових досягнень у навчаннi.
Пролунав перший дзвоник. Розпочався навчальний рік першими уроками - "Євроінтеграція  України", "Я - громадянин України - європейської країни".

Дорогі школярі! Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

З. Шульга.
Педагог-організатор.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Школа, Дети, 1 сентября
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама