Свято знань та нових звершень

22.09.2017
1168
0

Свято знань та нових звершень

Святкова лінійка з нагоди Першого дзвоника урочисто відбулася в Торецькому професійному ліцеї. Учнів, педагогів та всіх працівників привітали директор ліцею Чернобровкіна Інна Вікторівна, заступник голови ППО ТПЛ Курганова Олена Петрівна, викладач предмету "Захист Вітчизни" Алексютін Анатолій Анатолійович, гість свята - настоятель Свято-Спирідонівського храму Федорчук Георгій, які побажали, щоб 2017/2018 навчальний рік був мирним і щасливим, багатим на нові ідеї та звершення.

Під бурхливі оплески музичним подарунком привітала всіх присутніх студентка 2 курсу Луганського національного університету ім. Т.Шевченка, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів, переможниця Гран-Прі в регіональному конкурсі "З піснею в серці-2016" Ярочкіна Ірина.

Традиційно новий навчальний рік розпочався з першого уроку на тему: "Європа - наш цивілізаційний вибір", "Європейські перспективи України". Під час заходу згадувалась історична доля України, державотворення, боротьба за здобуття Україною статусу незалежної, суверенної, демократичної держави та бесіда про сьогодення, її перспективи.

Свято Першого вересня завжди залишається незабутнім, радісним і в той же час схвильованим. Бажаємо учням та педагогам, щоб не тільки 1 вересня було радісним, але й всі дні, проведені в ліцеї. Нехай новий навчальний рік додасть сили та наснаги у досягненні планів та реалізації найзаповітніших мрій!

О. Агаркова, заступник директора з навчально-виховної  роботи.  О. Хижняк, бібліотекар ліцею.
О. Бодачова, практичний психолог.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Школа, Дети, 1 сентября
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама