Здрастуй, школо!

22.09.2017
1211
0

Здрастуй, школо!

Багряне листя, лагідне осіннє сонце та щирі усмішки вчителів зустріли 1 вересня на подвір'ї загальноосвітньої школи №17 найголовніших винуватців свята знань - своїх учнів. Впевненою ходою, міцно тримаючи за руку, старшокласники завели на урочисту лінійку нових школярів - першокласників, у цьому році їх 31. Усі вони гарні, кумедні, з величезними бантами та краватками прийшли до Країни знань, а допомагати мандрувати цією країною їм буде перша вчителька - Мальцева Тетяна Валентинівна.

За доброю традицією привітати учнів з початком навчального року завітали почесні гості: Календарьов Едуард Едуардович, заступник голови Новгородської селищної ради;  Шелєгов Борис Віталійович, комерційний директор ТОВ НВО "Інкор і Ко";  Куроп'ятник Микола Володимирович, голова профспілкового комітету фенольного заводу; Руденко Ольга Петрівна, голова міської громадської організації "Екологія та соціальний захист",  куратор проекту "Відкривай Україну"; Ерешев Андрій Торемурадович, тренер клубу вільної боротьби, та офіцери міського військового комісаріату м.Торецька. Сказавши теплі слова, гості нагородили учнів грамотами за дбайливе ставлення до власного здоров'я та сертифікатами за активну участь у проекті "Відкривай Україну".

Піднімали настрій та допомагали створювати святкову атмосферу заходу запальними українськими танцями учні 6-х класів. Першокласники голосно та впевнено прочитали вірші, які так старанно готували до шкільної лінійки та отримали слова привітання і подарунки від найстарших друзів - одинадцятикласників.

І знову шкільний дзвоник покликав всіх до навчання. У цьому році право надати його випало учню 11 класу Панасенку Андрію та учениці 1 класу Цяпі Поліні. Після чого розпочався для всіх перший урок з теми "Україна - це Європа".

Але на цьому День знань не закінчився, бо на подвір'ї школи представники молодіжної організації фенольного заводу влаштували справжнє шоу "Караоке на майдані". Спочатку невпевнено, а потім з азартом та запалом учні школи виконували пісні на свій смак і вибір, а перемогу в змаганні вокальних талантів здобула учениця 9 класу Баранова Ріанна.
Бажаємо всім учасникам навчально-виховного процесу наснаги, терпіння, успіхів, і щоб кожен день, проведений у школі, був наповнений такими ж яскравими емоціями та позитивними враженнями, які вирували 1 вересня.

О. Бевзюк.
Педагог-організатор ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Школа, Дети, 1 сентября
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама