Як жителям Донеччини передати покази лічильника, не виходячи з дому

01.09.2023
2360
0

У ДТЕК Донецькі електромережі порадили найзручніші онлайн-сервіси для передачі показів лічильника. Кожен працює в режимі 24/7, легкий і простий у використанні. Серед них чат-бот у Viber та Telegram, а також інші дистанційні канали. Вчасно передані дані допоможуть клієнтам уникнути розбіжностей у нарахуванні та отримувати рахунки лише за реально спожиту електроенергію.

Щоб нарахування за використане світло були фактичними, а не розрахунковими, передавати покази краще в останні 2 дні поточного місяця до 3-го числа наступного. Це допоможе оператору системи розподілу сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а компанії-постачальнику – рахунки за спожиту електроенергію.

«Попри війну ДТЕК продовжує розвивати сучасні онлайн послуги та створив зручні та доступні дистанційні канали для швидкої передачі показів електроенергії. Одним з найзручніших з них є чат-бот у Viber та Telegram. Сервісфункціонує в режимі 24/7. Це дійсно просто та зручно. Адже займає лічені хвилини та доступний з будь-якого смартфона чи іншого гаджету», − розповідають у компанії.

Для того, щобпочатикористуватися чат-ботом, потрібно:

  • у пошуку месенджера Viber та Telegramввести «ДТЕК Донецькі електромережі»;
  • пройти процедуру верифікації (для незареєстрованих клієнтів);
  • обрати в меню «передатипоказилічильника» та, слідуючипідказкам меню, надіслатиінформацію.

Такожпередатипоказилічильниківможна й іншимзручним для клієнтів способом:

  • веб-форма Передати покази лічильника без додаткової реєстрації на сайті енергокомпанії;
  • Особистий кабінет клієнта  на сайті ДТЕК Донецькі електромережі
  • Офіційна сторінка у Facebook.
  • IVR-меню контакт-центру для автоматичноїпередачіпоказів. Телефонуйте за номерами +38 (093/096/099) 450 0 473; 0-800-301-497 та обирайте кнопку «2». Післядотримуйтесьінструкцій для успішноїфіксаціїпоказів.

Важливо. ДТЕК Донецькі електромережі рекомендуєщомісяцяповідомлятипоказилічильника, скориставшисьдистанційнимисервісами. Навіть, якщоклієнтвимушенийбувтимчасовозалишитисвоєжитло, та, відповідно, не використовуєелектроенергію − обов’язковопотрібнодублюватипопередній показ. Вчасно передана інформація про спожитуелектроенергіюдозволяєсформуватиточніобсягиспоживання за календарниймісяць, а компанії-постачальнику — рахунки за спожитуелектроенергію.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДТЭК, оплата услуг, показания электрощетчика
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама