Для понад 5 тисяч родин відновив світло ДТЕК Донецькі електромережіза добу

28.04.2023
1832
0

За вчора спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли дістатися низки пошкоджень мереж, відремонтувати їх та відновити електропостачання 11 населених пунктів, постраждалих від бойових дій. Понад 5 тисяч родин прифронтової Донеччини знову отримують світло. Енергетики роблять усе можливе задля якнайскорішого відновлення електропостачання після обстрілів, щоб підтримати жителів області у важкій ситуації постійних бойових дій.

27 квітня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електрику в 11населених пунктах. Світло знову з’явилося у домівках 5 611 родин на Донеччині.

Ситуація в Донецькій області залишається дуже складно. За інформацією Міністерства оборони, ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на наступах на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, на яких за добу відбито понад 65 атак противника.

Через постійні обстріли та ушкодження мереж іобладнання через них, без електропостачання поки що залишаються 104 населених пункти, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 429 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!         

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ДТЭК, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама