Хай живуть у серці віра і любов

16.12.2011
1804
1

Запитайте про цінності людської долі у Стефаненко Валентини Григорівни. Саме вона знайде для вас мудру пораду, перевірену життєвим досвідом, насичену любов'ю та безмежною повагою до людей. Протягом багатьох років вона працювала вчителем початкових класів, натхненно та мудро навчаючи дітей писати, рахувати, творчо думати та гарно висловлювати свої думки. Завдяки своїй педагогічній майстерності вона залишила в серцях своїх вихованців найтепліші спогади про шкільне життя.

Сама ж Валентина Григорівна полюбила школу ще в далекі повоєнні роки. У той важкий час школярі збиралися в класах, співали пісні, мріяли про подвиги. А дівчинка Валентина уявляла себе майбутньою вчителькою.

Вона наполегливо вчилася, виховувала в собі працелюбність та завзятість, йдучи до омріяної мети. Успішно за­кінчивши школу, Валентина Григорівна вступила до Слов'янського педагогічного інституту, а до вчительської праці в школу  № 3 долучилася в дев'ятнадцять років. Молода вчителька творчо готувалась до уроків, знаходила позитивний відгук у кожній дитячій душі: учні любили її, цінували, із задоволенням поспішали до класу, чекали на зустріч зі світом знань.

За багатолітню та плідну роботу в школі вона отримала вищу кваліфікаційну категорію, звання "Відмінник народної освіти". Її життєве кредо - творчість, талант і порядність.

Із того часу минуло багато років, Валентина Григорівна підтримує зв'язок із колегами рідної школи та випускниками. А ми, у свою чергу, вчителі школи, дякуємо вам, шановна Валентино Григорівно, за плідну працю, мудрі настанови, теплий гумор, немеркнучу життєдайність, незабутню усмішку.

Прийміть у Ваш ювілейний день народження щирі вітання від педагогічного колективу школи № 3 і побажання міцного здоров'я, невичерпних сил та енергії, радощів у дітях та онуках, доброго настрою, незмінних успіхів.

Колектив СЗОШ І-ІІІ ступенів № 3.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: дзержинцы, твои люди Дзержинск, педагог
Об авторе
1 Комментариев
avatar
1
Не понял, Стефаненко В. Г. - учитель украинского языка и поздравления на русском не поймёт ? Или толерасты уже приложили свои либеральные наклонности???... crazy
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама