Молодіжна платформа: малі кроки до великої свободи

13.04.2017
931
0

Україна переживає найбільше випробування в своїй новітній історії - збройну боротьбу за незалежність та територіальну цілісність. Трагічні події, що відбуваються на рідних українських землях, знайшли відгук не тільки в серцях наших співвітчизників, а і в міжнародній спільноті. Ця неоголошена війна об'єднала українців у їх прагненні до єдності, надала нечувані приклади людської взаємодопомоги, бажання творити добро. Не залишаються осторонь і бібліотеки.
З метою становлення громадянина-патріота України, готового самовіддано розбудовувати її як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, сприяти єднанню українського народу, централізована бібліотечна система м.Торецька прийняла участь у першому етапі конкурсу молодіжних міні-грантів за підтримки ЮНІСЕФ, що проводила ГО "Фонд розвитку громади для молоді Донецької і Луганської областей". Всього на конкурс надійшло 94 заявки від громадських організацій і ініціативних груп. Комісія, яка складалась з представників ЮНІСЕФ, ГО "Фонд розвитку громади", представників громадської ради, ДонОДА і місцевої влади, відібрала 10 кращіх проектів. Серед них - централізована бібліотечна система м.Торецька з проектом "Молодіжна платформа "Територія інтелектуальної молоді", яка покликана згуртувати активних, амбітних молодих людей, яким небайдужа доля країни довкола вирішення широкого кола завдань: від найбільш важливих проблем молоді до питань підтримки сімей-переселенців, розвиток волонтерського руху.

В рамках проекту бібліотека отримає: принтер Epson L312, мікрофон Samson Q1U , фотоапарат Nikon Coolpix L340 Black (VNA780E1), планшет Prestigio MultiPad Wiz.

Молодіжна платформа - це послідовний захист національних інтересів; це створення перспектив для всіх соціальних груп; це побудова простору для творчості; це сприяння розкриттю особистості; це наші малі кроки до великої свободи… Проводячи різні заходи на патріотичну тематику, ми не тільки вшановуємо пам'ять про тих, хто загинув, ми підтримаємо людей, які постраждали від війни, які стоять на захисті нашої країни, створюємо нові тандеми української сучасності, почуття "національної гідності". Реалізовуючи завдання проекту, ми плануємо провести ряд заходів: благодійні акції "Зігрій солдата", "Подаруй малюнок миру захиснику України", "Теплом сердець зігріємо вірних синів України", тренінги з арт-терапії "HEART", з комп'ютерної грамотності для ВПО,   флеш-моб "З любов'ю до України!" тощо. До участі у нашому проекті запрошуємо всіх, кому не байдужа доля нашої країни, хто вміє творити прекрасне своїми руками.

Адміністрація ЦБС м.Торецька.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ЦБС Торецка, конкурс грантов, мини-проекты
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама