“Мужність і відвага крізь покоління”

08.02.2017
1172
0

Саме під таким гаслом 19 січня в НВК "Школа-гімназія" пройшов вечір пам'яті, який підготовили і провели працівники бібліотеки-філії №7 ЦБС.

Метою заходу було національно-патріотичне виховання підростаючого покоління та виховання у молоді небайдужого ставлення до захисників нашої країни та територіальної цілісності України усіх поколінь.

Вечір пам'яті пройшов на високому ідейному та емоційному рівні. Учні 7-А класу (кл. керівник Коваленко Г.М.) підготували виступ, присвячений Дню соборності України, переглянули відеокліп "Мамо, не плач… Я повернуся весною", декламували вірші про неньку Україну. У кожному рядку поезії звучав біль за рідну землю, за народ, що змушений протистояти ворогові в різні часи існування нашої держави.

Учасники заходу побажали нашим воїнам здоров'я, мужності, перемоги, висловили безмежну вдячність за те, що вони не змогли стояти осторонь і стали на захист мирних жителів та кордонів України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих на фронтах Другої світової війни, при виконанні інтернаціонального обов'язку та під час проведення АТО.

С. Бредіхіна.
Бібліотекар 1-ї категорії.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День Соборности Украины, библиотеки, Флешмоб
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама