Наш Соловейко

15.06.2012
1519
0

Найспівочіші та найталановитіші, 120 дітей із 21 регіону України та повна зала глядачів - стільки зібрав другий всеукраїнський пісенний фестиваль-конкурс «Соловейко України». Цьогоріч у репертуарі конкурсантів переважно була сучасна народна пісня. Та судді враховували не лише вокал.

«Сценографія, вокал, хореографія – цим всім і займалися. Дитина повинна вийти на сцену, бути красенем», - розповідає народний артист України Мар’ян Гаденко, який є співзасновником фестивалю та членом журі.



Упродовж трьох днів з учасниками займалися кращі викладачі України з вокалу, сценографії та хореографії. Діти переймали досвід корифеїв пісні, відтак перед журі постали вже справжні, практично сформовані артисти. Триденна програма перебування у столиці учасників фестивалю була насиченою і різноманітною. Окрім занять із викладачами, діти їздили на екскурсії, а також їх долучали до народного мистецтва, зокрема вчили ліпити з глини символ конкурсу – соловейків.

Софія Коноплясова представляла Донецьку область, цю можливість вона одержала  на четвертому міжнародному телевізійному дитячому фестивалю  «Чорнобаївські зорепади». Софійка виступила досить успішно ( 4 місто) і тепер вона – дипломант фестивалю  «Соловейко Украины», отримала в нагороду статуетку, медаль та диплом. Та, мабудь, головне, що тепер і у нашому місті є свій маленький співучій  Соловейко.



Родина Коноплясових дуже вдячна всім, хто підтримав маленьку артистку. Її дзержинські спонсори і вболювальники – Ф. В. Богорева, В. М. Гуржий, Г. Ю. Жукова, Г. М. Чистяков. Вони повірили у талант дівчинки і спонукали її  до успіху. Це добрий показник.

Олександра Вострикова.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: «Соловейко України», Дзержинские таланты, фестиваль-конкурс
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама