Наші таланти у «Барвистому віночку»

03.04.2012
1783
0

24-25 березня в м. Дніпропетровську відбувся XIII відкритий міжнародний фестиваль-конкурс народної творчості «Барвистий віночок» при підтримці Українського центру культурних досліджень Міністерства культури і туризму України. В конкурсі взяли участь талановиті діти і молодь з різних куточків України і Росії: Київа, Запоріжжя, Донецька, Полтави, Тернопіля, Самари, Мінська (Біларусь) тощо. Серед них були і юні музиканти Дзержинська.

У II віковій категорії (9-12 років) першим на сцені виступав ансамбль «Акорд» музичної школи ім. І. Карабиця у складі: Стародубцев Владислав, Юхименко Гліб, Разумняк Павло (викладач Євсюкова М.В.). Українська народна музика в їхньому виконанні звучала досить зворушливо. Хлопці отримали звання дипломантів конкурсу.



У конкурсі такого високого рівня досить успішно дебютувала Нестерець Дар’я (викладач Лобачова Ю.В.), яка своєю яскравою грою на баяні полонила серця журі і здобула звання дипломанта конкурсу.

Чутливо і проникливо звучав акордеон Юхименка Гліба (викладач Євсюкова М.В.), не залишивши байдужими слухачів в залі. Юний музикант здобув звання лауреата III ступеня.

Вже не в перший раз підкорює дніпропетровську сцену Стародубцев Владислав (викладач Євсюкова М.В.). Цього разу виступ юного акордеоніста був найбільш успішним. Влад здобув звання лауреата II ступеня і взяв участь у гала-концерті переможців конкурсу.



Всі наші конкурсанти були нагороджені дипломами та цінними кубками і отримали запрошення на наступні конкурси, найближчий з яких відбудеться влітку в м. Ялта (Крим).

Вже не в перше наші талановиті музиканти гідно представляють музичну школу ім. І. Карабиця на престижних виконавських конкурсах. Це збагачує їх досвід, дає можливість поспілкуватися з іншими музикантами та надихає до нових перемог.

Л. Стародубцева.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Барвистий віночок, г. Днепропетровск, фестиваль-конкурс, Дзержинские таланты
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама