"Перлина - Україна"

23.12.2016
1359
0

В Краматорську відбувся II відкритий обласний фестиваль-конкурс української пісні серед учнів професійно-технічних та вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації. Учасниками фестивалю були юнацькі колективи та окремі виконавці навчальних закладів, серед яких були і учні Дзержинського професійного ліцею Олексій  Варибрус, Завідей Анна, Кульбіда Микола, Філімонова Вікторія. Діти із задоволенням відгукнулись на запрошення, серйозно готувались, відкриваючи для себе нові сторінки української пісенної творчості.

Вони подарували глядачам декілька красивих українських пісень. Артистам вдалося "запалити" публіку з перших секунд свого виступу, їм активно аплодував та підспівував зал. Фестиваль був справжньою "битвою" юних професіоналів за його відзнаки. Не зважаючи на значну конкуренцію, наші учні увійшли до фіналу, де зайняли почесне третє місце.

Зі словами привітання до всіх присутніх звернулась директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Оксенчук Надія Володимирівна: "Українська пісня - душа народу. Солісти, дуети, квартети, ансамблі вклали у її виконання свою майстерність. Кожен виступ був зворушливим, що викликало почуття гордості за наших дітей, які по-справжньому люблять свою країну, свій народ, героїв, які боронять Україну, і  тих, хто загинув, відстоюючи її незалежність. Вважаю, що такі заходи стануть доброю традицією. Всім щиро дякую! До зустрічі в 2017 році!"

По завершенню фестиваля усі учасники разом заспівали пісню "Перлина - Україна", яка визвала шквал оплесків із залу.

Фестиваль пройшов на високому професійному рівні та подарував усім його учасникам і гостям багато позитивних і радісних емоцій.

О. Хижняк.  Бібліотекар ліцею. О. Сидоркіна. 
Педагог соціальний.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: украинская песня, фестиваль-конкурс
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама