Рiздвянi свята для всiх

11.01.2011
1932
0

В музичній школі ім. Івана Карабиця відбулося «Свято Різдва», підготовленого викладачами та учнями відділення загально-естетичного виховання. Концертна зала школи була прикрашена у національному українському стилі: вишиті рушники, стіл, накритий вишитою скатертиною, коровай, калачі, новорічна ялинка, яскраві малюнки зими та Різдва Христова, виточені сніжинки.

Сюжет музичної вистави простий: до української господині на Різдвяні Свята приїхала з Англії донька з друзями, вони вдягнуті у національні англійські костюми. До них у гості завітали і українські дітлахи у національних українських костюмах, співаючи українську народну пісню «Добрий вечір тобі, пане господарю!» (солістка Біленко Дар’я).

У святі прийняли участь західно-європейський Санта Клаус та наш рідний український Дід Мороз, які весело спілкувалися з присутніми, загадуючи загадки дітям та батькам. У програмі свята учасники вистави читали вірші на двох мовах, співали традиційні пісні про святкування Різдва в Англії та Україні. Це: Jingle Bells; Oh, New Year Tree; українська колядка - "Старий рік минає” та англійська We Wins You a Merry Christmas.

Головна мета проведення такого свята - виховувати інтерес до традицій Батьківщини та країни, до мови, яка вивчається, подарувати святковий настрій напередодні Різдва та Нового року була досягнута.

В організації свята брали участь: керівник театру - Потіпака Л.П., викладач англійської мови Феоктістова М.С., керівник хору Петрухіна О.І., концертмейстер Пяст І.О.

     М. ФЕОКТІСТОВА.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Рождество Христово, музыкальная школа
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама