Твори добро, воно тобі повернеться

08.12.2016
1434
0

Твори добро, воно тобі повернеться

Ні  для кого не секрет, що в нашому суспільстві є діти, які позбавлені батьківського піклування, які не мають змоги отримувати батьківську любов та опіку. Це вихованці міського притулку та дитячого відділення центральної лікарні. Небайдужі активісти "Ліги майбутніх поліцейських", щиро піклуючись про дітей-сиріт, вирішили провести благодійну акцію "Твори добро, воно тобі повернеться".

Акція тривала з 14 до 18 листопада. Діти збирали речі, засоби гігієни, канцелярські товари. Учні багатьох шкіл цілий тиждень приносили речі для діток, які цього потребують. Школярі від чистого серця хотіли допомогти, поділитися часточкою любові й тепла з тими, хто позбавлений цього. 23 листопада було підбито підсумки акції, і всі речі передані до притулку та міської лікарні.

Хотілося б відзначити найактивніших учасників акції. Це - загальноосвітні школи №2, №7; спеціалізована загальноосвітня школа №3, НВК "Школа-гімназія" та НВК "Школа-ліцей".
Керівництво молодіжної організації "Ліга майбутніх поліцейських" щиро дякує за допомогу та плідну співпрацю начальнику міського відділу освіти Торецької міської ради Орешкіну В.М., заступнику начальника та головному спеціалісту міського відділу освіти Тинкован  Н.О., керівникам загальноосвітніх навчальних закладів: Браженко Н.В., Гарюк О.Д., Антонову Е.Г., Головатому О.О. та Сахно І.В.

Вільям Шекспір сказав: "Доброта та милосердя - найвірніший знак справжньої величі людини". Тому не будьте байдужими до чужого горя, не проходьте мимо тих, хто просить вашої допомоги.

Я. Дідковська.
Керівник підрозділу "Ліги майбутніх поліцейських".

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: городская больница, детский дом, благотворительность
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама