В 47 населених пунктах, знеструмлених через обстріли, відновивелектропостачання ДТЕК Донецькі електромережі за дві доби

19.07.2023
1932
0

За понеділок та вівторок фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання у 47 населених пунктах прифронтової Донеччини. Знову отримують електрику 33 тисячі родин. Енергетики приступають до відновлень одразу, щойно це стає можливим тавійськовінадаютьдозвіл на проведенняробіт.

За 17 і 18 липняспеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змоглиповністючичасткововідновити світло у 47населених пунктах, постраждалих через постійні обстріли регіону.До електрики знову підключені 33 144 родини.

Важкі боєзіткнення на Донеччині тривають.За інформацієюМіністерства оборони, противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Куп’янському напрямках, де за добу сталося понад 20 боєзіткнень.

Через постійніушкодження мереж і обладнання через обстріли, без електропостачання покищозалишаються108 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведенняробіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервнопрацюютьвже511 добу та відновлюютьобладнання та лініїодразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!         

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ДТЭК, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама