“Велич Тарасового слова”

30.03.2017
1014
0

З метою гідного відзначення 203-ї річниці видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка бібліотека-філія №1 для дітей провела час поезії "Велич Тарасового слова".

Школярі з великою цікавістю слухали бібліотекарів про нелегке дитинство Кобзаря, його любов до рідного краю, до місця, де він народився та виріс, а також дізналися про творчість Тараса Григоровича не тільки як поета, але і як художника та познайомилися з його мистецькою спадщиною. Присутні проявили інтерес до його творів, оглянувши різні видання поезії автора, що були представлені на книжковій виставці "Вклонімося Кобзарю".

Під час спілкування дуже виразно і з бажанням звучала поезія великого Кобзаря, яка зігріває серце, заставляє замислитись над нелегкою людською долею.

Відвідувачам бібліотеки були запропоновані малюнки дітей на твори поета під назвою "Чари Тарасових віршів". Цікавих робіт було чимало, адже в кожну з них вкладена частинка душі, пронизана шевченківським словом та глибиною його змісту.

Минатимуть роки, змінюватимуться покоління, та твори Тараса Григоровича завжди будуть новими і актуальними. Т.Г. Шевченко - незвичайна людина, яка і по цей день є "володарем душ".

О. Міленіна.
Бібліотека-філія №1 для дітей ЦБС м. Торецька.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День памяти Шевченко, Шевченко Т Г, Кобзарь
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама