З жартами та посмішками відзначили свято

28.11.2016
1011
0

З жартами та посмішками відзначили свято

17 листопада в ліцеї відбулось святкування Дня  студента. Повний зал усмішок та гарного настрою - ось основний сюжет свята.

На початку свята до всіх учнів ліцею зі словами привітання звернулась директор Дзержинського професійного ліцею Чернобровкіна Інна Вікторівна: "Шановні студенти! Прийміть щирі привітання від мене та всього колективу з цим чудовим святом - Днем студента! Студентська пора - це особливий етап в житті! Етап, повний романтики, любові, веселих пригод, нових знайомств та багатьох подій. Студентство - це особливий народ - доброзичливий, відкритий та веселий. Я бажаю вам, щоб до всього цього додались ще й нові знання та практичні навички, які ви здобудете в нашому ліцеї, готуючись до майбутньої професії, і які в подальшому допоможуть вам знайти гідну роботу. Бажаю вам відмінного навчання та приємного студентського життя. Вітаю вас з Днем студента, з цим вашим першим професійним святом. Нехай студентські роки летять легкою низкою, залишаючи саме гарні спогади та наближаючи вас до мрій, щасливого життя та блискучої кар'єри!"

Сучасна хореографія, яку підготували учні перших, других та третіх курсів ДПЛ, музичні вітання, акторська майстерність наших учнів жартівливо відбили "нелегке" життя учнівства, змусили посміхнутися навіть найбільш скептично налаштованих глядачів.

О. Бодачова.
Практичний психолог ДПЛ.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День студента, ДПЛ
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама