За добу ДТЕК Донецькі електромережівдалося повернути електрику у понад 2 тисячі осель

17.08.2023
1681
0

За 16 серпня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових відремонтували низку пошкоджень та повернули світло жителям 10 населених пунктів. Понад 2 тисячі родин знову мають доступ до електропостачання. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністючичасткововідновитиелектрику у 10населених пунктах, постраждалих через обстріли.Оселі 2 449 родин прифронтової Донеччини знову зі світлом.

Важка ситуація на Донеччині зберігається, тривають обстріли, продовжуються ракетні та авіаудари.

Через постійніушкодження мереж і обладнання через обстріли, без електропостачання покищозалишаються143 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведенняробіт. Енергетикиобов’язково повернуть світло всім жителям області, щойноотримаютьдозвіл на проведенняробітвідЗбройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервнопрацюютьвже540 добу та відновлюютьобладнання та лініїодразу ж, щойноцестаєможливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!         

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДТЭК, восстановление электроснабжения, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама