За добу ДТЕК Донецькі електромережівдалося відновити електропостачання майже 10 тисяч родин

25.05.2023
1656
0

Попри постійні обстріли регіону за добу фахівці ДТЕК Донецькі електромережізмогли дістатися низки пошкоджень мереж та відремонтувати їх. Знову отримують світло жителі 13 населених пунктів Донеччини, постраждалих через бойові дії.Електрика повернулася в оселі майже 10 тисяч родин. Енергетики розпочинають ремонти, щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів регіону у важкій ситуації постійних бойових дій.

За 24 травня спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових вдалося повністю чи частково повернути електропостачання у 13населених пунктів. З електрикою – 9 763 родиниприфронтового регіону.

На Донеччині зберігається важка ситуація. За інформацієюМіністерства оборони, ворог продовжуєзосереджуватиосновнізусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, де за добу сталося 28 боєзіткнень.  Тривають постійні обстріли регіону.

Через постійні ушкодження мереж іобладнання через обстріли, без електропостачання поки що залишаються 110 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 456 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!         

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ремонтные работы, ДТЭК
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама