За квітень ДТЕК Донецькі електромережівідновив електропостачання для майже 200 тисяч родин

02.05.2023
1963
0

Попри дуже активні бойові дії в регіоні, протягом квітня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових відремонтувати низку пошкоджень мереж та повернути світло в домівки жителів 239 населених пунктів. Знову отримують електрику майже200 тисяч родин на Донеччині. Енергетики роблять усе можливе для відновлення електропостачання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

У квітні продовжувались масовані обстріли Донеччини, тривали ракетні та авіаудари. Енергоінфраструктура зазнавала пошкоджень щоденно. Попри всі складнощі минулого місяця спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернули електрику жителям 239 населених пунктів Донецької області. Завдяки цьому світло повернулося в оселі для 199 600родин.

У тому числі минулого тижня фахівці енергокомпанії відновили електрику для 45,6 тисяч родин у 45 населених пунктів на Донеччині.

Ситуація з обстрілами на Донеччині залишається дуже важкою. За інформацією Міністерства  оборони, зокрема, нещодавно ворог завдав 5 ракетних ударів по Краматорську, Костянтинівці та Павлограду. В епіцентрі ж бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка.

Через постійні обстріли без електропостачання поки що залишаються 109 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 433 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. 

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДТЭК, восстановление электроснабжения, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама