За півроку воєнізована охорона Донецької залізниці попередила 54 крадіжки вантажів та матеріальних цінностей залізниці

29.07.2017
922
0

За перше півріччя 2017 року воєнізована охорона регіональної філії «Донецька залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» попередила 54 випадки розкрадання вантажів та матеріальних цінностей залізниці на загальну суму майже 210 тис грн. До правоохоронних органів передано 71 розкрадача для вживання заходів згідно з чинним законодавством.

Загалом же за вказаний період на Донецькій залізниці зафіксовано 383 випадки зазіхань на вантажі та матеріальні цінності залізниці на загальну суму понад 2,8 млн грн. Найчастіше об’єктами посягань стають вантажі, які перевозяться на відкритому рухомому складі: вироби з чорних металів, металобрухт і вугілля.

Для стабілізації оперативної ситуації на станціях і ділянках залізниці працівники спільних оперативних груп воєнізованої охорони Донецької залізниці вживають відповідних заходів. Так, 18 квітня 2017 року на станції Цукуріха попереджено крадіжку з вантажного вагона 350 кг вугілля на суму 700 грн. Затримана стороння особа разом із викраденим передана до Селідівського відділу поліції.

А 4 червня 2017 року на станції Демурине попереджено крадіжку з вантажного вагона 1000 кг коксу на суму 7 тис. грн. Двох зловмисників разом з автомобілем ВАЗ-2107 та викраденим передано до правоохоронних органів.

20 червня 2017 року за крадіжку з вантажного вагону 1600 кг коксу на суму 11 тис. грн на станції Просяна затримана стороння особа, яка разом із викраденим передана до Покровського відділу поліції.

Нагадуємо всім любителям легкої наживи, що незаконні посягання на вантажі та майно залізниць тягнуть за собою кримінальну відповідальність згідно з чинним законодавством, а також можуть стати причиною виникнення аварійних ситуацій.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Укрзализница, ВОХР, кражы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама