Через месяц в Торецке проезд по городу может подорожать до 5 грн.

20.03.2017
1504
0

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Торецької міської ради

Виконавчий комітет Торецької міської ради відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Торецької міської ради "Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і багажу на міських автобусних маршрутах загального користування".

Регуляторний акт розроблений відповідно до Законів України "Про автомобільний транспорт", "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", "Про захист економічної конкуренції", "Про ціни і ціноутворення", "Про місцеве самоврядування в Україні", наказу Міністерства транспорту та зв'язку України від 17.11.2009 № 1175 "Про затвердження методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту".

Метою прийняття запропонованого регуляторного акту є надання методичної допомоги суб'єктам господарювання всіх форм власності, які надають послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, захист прав споживачів транспортних послуг (пасажирів) щодо попередження необґрунтованого підвищення тарифів та відповідності вартості проїзду, якості транспортних послуг, захист прав перевізників з метою задоволення їх підприємницьких інтересів та забезпечення інвестиційної привабливості ринку пасажирських автомобільних перевезень, в тому числі у випадках об'єктивних змін умов господарювання (чинників, які впливають на розмір тарифів), забезпечення сталих умов роботи міського автомобільного транспорту загального користування  в місті Торецьк.

Зі змістом рішення виконавчого комітету та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися нижче:

Базове відстеження буде здійснено до дня набрання чинності регуляторного акта, повторне відстеження буде проведено через рік після прийняття регуляторного акта, періодичне відстеження буде проведено через три роки, починаючи з дня виконання заходів повторного відстеження.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта виконавчого комітету Торецької міської ради приймаються в письмовому вигляді протягом одного календарного місяця з дня його оприлюднення на адресу: 85200, м. Торецьк, вул. Героїв праці, 3, каб. №5.
Виконавчий комітет Торецької міської ради.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: регуляторный акт, проезд в городском транспорте
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама