До Дня Незалежності України Україно, цвіти у любові й добрі

26.08.2016
1431
0

Україна – наша рідна країна. Це та земля, де ми народилися і живемо, де живуть наші батьки та діти, де жили наші предки. Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу та довгої вікової героїчної боротьби за його свободу. Сьогодні Україна святкує 25-у річницю від дня прийняття Акту Незалежності України. День 24 серпня є вираженням історичного прагнення нашого народу до свободи, умовою втілення його бажання бути справжніми господарями на власній землі.

В рамках святкування Дня Прапору та Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання громадян 16 серпня у читальному залі бібліотеки — філії № 7 відбулась інформаційна бесіда «Україно, цвіти у любові й добрі». На зустріч із читачами бібліотеки завітали прес-офіцер 53-ї механізованої бригади Любченко О.П. та представники групи цивільно-військового співробітництва міста Торецька. Під час проведення  інформаційної бесіди бібліотекарі Корпусова Л.В. та Семиченкова Н.М. ознайомили присутніх з історією становлення української символіки та Державного Прапора, сторінками історії та визначними подіями незалежної України.

У виконанні  учнів НВК «Школа-гімназія» та активних читачів бібліотеки прозвучали вірші про Україну. Учасники заходу  ознайомились з тематичною експозицією, яка була присвячена історії формування української державності, боротьбі українського народу за незалежність своєї держави,   та вшанували пам’ять громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України.

Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама