Дозвілля на шкільному подвір'ї веселе та корисне

04.07.2017
1218
0

Упродовж тижня на шкільному подвір'ї загальноосвітньої школи № 9 було надзвичайно людно, гамірно та весело. І зовсім невипадково, адже подія, яка зібрала тут багатьох мешканців мікрорайону №1, надзвичайно приємна. Не дивлячись на час літніх канікул, до школи поспішали всі: малеча, юнацтво та дорослі аби поглянути, оцінити та спробувати у використанні нові встановлені на території школи сучасні спортивні тренажери.

Втілити цю заповітну мрію багатьох дітей та дорослих допомогла обласна програма під керівництвом голови Донецької ОДА Павла Жебрівського за підтримки міської влади.
Минулого року і сама школа мала позитивний досвід роботи в цьому напрямку, коли на її подвір'ї завдяки піклуванню місцевих органів влади та батьків було встановлено ігровий майданчик. Усі учні нашої школи та їх батьки вже змогли оцінити переваги участі в таких проектах та зробити висновки про реальне покращення умов навчання завдяки допомозі органів влади.

Відтепер кожен охочий може в будь-який зручний для нього час позайматися спортом на майданчику, обладнаному сучасним інвентарем, та щодня на свіжому повітрі вдосконалювати свої спортивні навички й просто активно відпочивати.

Сьогодні на шкільному подвір'ї не буває тихо. Від самого ранку і до пізнього вечора спортивний майданчик повний відвідувачів різного віку.

Педагогічний колектив школи, її учні, батьки, мешканці мікрорайону щиро дякують голові Донецької ОДА Павлу Жебрівському, місцевим органам влади, а також відділу освіти за спортивний комплекс і організацію цікавого й корисного дозвілля дітей.

Т. Дейкун.  Заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ № 9.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: тренажеры, спортивное воспитание, ОШ 9
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама