Ніколи не забудемо...

31.05.2017
1069
0

На шкільному спортивному майданчику ЗОШ № 17 проводився конкурс "Нумо, хлопці!" на честь 9 травня.

Учасниками були юнаки 7-8 класів. Хлопці показували свою спритність, чіткість виконання команд, силу та спортивні досягнення і в кожного вони різні. Змагання відбувалися у чотирьох випробуваннях: стройова підготовка, естафета, підтягування та смуга перешкод. Наприкінці, коли хлопці після важких випробувань чекали оголошення результатів та відпочивали, дівчата з кожного класу підготували подарунки у вигляді танцю для підтримки своїх однокласників.
Після оголошення результатів з'ясувалося, що перемогли юнаки І відділення (8 клас), учасники ІІ відділення (7-Б клас) посіли 2-е місце, а 3-є місце отримали хлопці ІІІ відділення (7-А клас).

Усі учасники отримали грамоти і солодкі подарунки, які розділили зі своїм класом. А глядачам запам'ятався конкурс хвилюванням та яскравими емоціями.

Ніколи не можна забувати, якою ціною здобувалося мирне небо над нашою головою. Ми можемо бути останнім поколінням, яке бачить вживу ветеранів, тому користуйтесь цим і подякуйте їм особисто, поки вони живуть у цьому світі - це найменше, що ми можемо зробити для них за їх старання та Перемогу.

22 червня 1941 р. - 9 травня 1945 р. Ніколи не забудемо…

Н. Бевзюк.
Учениця 8 класу ЗОШ №17.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: 9 Мая, День Победы, ОШ 17, Школьники
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама