"Нові часи - нові герої"

23.08.2016
1049
1

Багато століть український народ боровся за право розпоряджатися рідною землею, своєю долею, боровся за незалежну й самостійну українську державу. Проголошення державної незалежності України 24 серпня 1991 року принципово по-новому поставило питання її державного, економічного та політичного розвитку. Проголошення незалежності та завдання створення самостійної української держави закономірно висунули проблему розгортання державотворчих процесів. Народ України заявив, що будуватиме державу суверенну й самоврядну, незалежну та відкриту, демократичну і правову.

24 серпня 2016 року весь український народ буде відзначати 25-у річницю Незалежності України.  Бібліотека-філія №2 до цієї знаменної події підготувала і провела виховну годину "Нові часи - нові герої", на яку були запрошені вихованці ЦСПР дітей Торецький міський відділ кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Донецькій області, учасник АТО, прес-офіцер Любченко Олександр Петрович.

У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Олександр Петрович народився у місті Покровське, усе життя служив в органах МВС, а після виходу на пенсію за велінням серця пішов захищати рідну землю від загарбників. Нині він проходить службу в нашому місті в рядах ВСУ. Діти та підлітки з великим інтересом слухали розповідь про мужніх героїв, які з честю виконують головний обов'язок чоловіків - захист рідної землі. Це люди сильної волі, міцного характеру, патріоти України. Саме такими хочеться бачити наших дітей і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас. На завершення зустрічі Олександр Петрович звернувся до присутніх зі словами: "Сьогодні нам треба всім гартуватися, допомагати один одному та нашому війську і державі. Ми віримо, що скоро закінчиться АТО на сході нашої неньки".

Присутніх надихнув запал Олександра Петровича, його прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Час сплинув непомітно. Ніхто не залишився байдужим. Постійні читачі бібліотеки Ева Лагус та Анастасія Захарова читали вірші відомих українських поетів, які були  наповнені справжньою любов'ю до України.

Завершився захід виконанням дитячого гімну українців - пісні Тіни Кароль "Україна - це ти", яку неймовірно чуттєво виконала Ева Лагус.

О. Котова.
Бібліотекар
бібліотеки-філії № 2.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: библиотека 2, библиотеки, Новые Герои
Об авторе
1 Комментариев
avatar
0
1
"Багато століть український народ боровся за право розпоряджатися рідною землею, своєю долею, боровся за незалежну й самостійну українську державу." Але як ї тоді "козацька старшина" чхати хотіла на прагнення народу, а за гроши ладна була запродати весь той народ полякам і туркам так і по нині нічого не змінилося...
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама