Сучасна дошка для учнів - від компанії "ТСО"

05.01.2017
1220
0

Діти - наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх - святий обов'язок  сім'ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна -  сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть працювати на благо України.
Це, як ніхто, розуміє наш друг - компанія з виготовлення шкільних та офісних меблів "ТСО", яка не тільки  виробляє і продає меблі, але і займається доброчинністю.

Учні 7 класу ЗОШ 1-2 ступенів № 21 (класний керівник В. В. Савіна) давно мріяли про сучасну шкільну дошку, але весь час не вистачало коштів на її придбання. Зайшовши на сайт "ТСО", школярі ближче познайомились з діяльністю компанії  і в грудні 2015 року подали заявку на участь в програмі "Соціальна відповідальність" від компанії  "ТСО". Ціль цієї програми - допомогти дітям стати більш здібними у навчанні, сприяти розвитку та творчості, зробити внесок у щасливе дитинство дітей України. За цієї програми 1 гривня від кожної покупки направляється на благодійність дітям у вигляді технічних засобів навчання.

Напередодні Дня Святого Миколая компанія "ТСО" подарувала учням 8 класу сучасну дошку "Стандарт", яка стала кроком до міцних знань, яскравої творчості, щасливих спогадів наших школярів.

Педагогічний колектив, учні 8 класу та їх батьки висловлюють щиру подяку працівникам компанії "ТСО" за турботу про підростаюче покоління, за доброчинність, за щасливі посмішки наших дітей у цей нелегкий час для нашої Батьківщини.

В. Савіна.
 Вчитель укр. мови  та літератури школи №21.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: школьная доска, ош 21
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама