"Свято закоханих сердець"

10.03.2017
997
0

14 лютого закохані у всьому світі святкують День святого Валентина. Найкращими словами, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець, передають закохані одне одному свої почуття, розповідають про радість і щастя, про тугу та біль.

Завітав Святий Валентин і до читачів бібліотеки-філії №5. І це не випадково - такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці, немає ніде. Ми знаємо, що вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання. Під час акції "Залиш валентинку для улюбленого письменника" читачі розповіли про свої улюблені книги і презентували до них поробки в формі валентинок. Найбільшу кількість голосів читачі віддали трагічному середньовічному коханню зворушливих Трістана та Ізольди, Ромео і Джульєтти, любові Скарлет О'Хара та Ретта Батлера, сумній історії кохання Анни Кареніної, містичної любові Майстра та Маргарити та, нарешті, сучасної готичної історії кохання Белли та Едварда.

"Свято закоханих сердець" бібліотекарі Гармаш Н.В., Кузнецова О.Л. підготували для учнів  ЗОШ №17 5-Б класу. Ведучі розповіли історію походження Дня св. Валентина, традиції його святкування в різних країнах світу. Розповіли читачам, що любов - це найтонша і найніжніша, найбільш горда і найбільш скрита і відкрита сфера людської свободи. В ході заходу для читачів були проведені цікаві конкурси, які захопили всіх присутніх  Кожен відвідувач, який завітав у цей день до бібліотеки, отримав валентинку, яку зробили бібліотекарі власноруч.
Н. Гармаш.

Бібліотекар бібліотеки-філії №5 ЦБС м.Торецька.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День святого Валентина, 14 февраля, день влюблённых
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама