У Торецькому професійному ліцеї був проведений тиждень англійської мови

06.03.2018
1150
0

Із метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів у період із 26 лютого по 02 березня 2018 року у Торецькому професійному ліцеї був проведений Тиждень англійської мови.

Кожного року тиждень іноземної мови показує, що інтерес до вивчення англійської мови учнями нашого ліцею не знижується. Всі групи із задоволенням беруть участь у заходах. Предметний тиждень має велике загальноосвітнє, виховне та розвиваюче значення. Він не тільки поглиблює й розширює культурологічний світогляд учнів, але й сприяє розвитку їхньої творчої активності, естетичних смаків і, як наслідок, підвищує мотивацію вивчення мови та культури іншої країни.

Протягом тижня були проведені такі заходи:

- урочиста лінійка з нагоди відкриття тижня англійської мови та виставка стіннівок;
- онлайн-тестування рівня знань англійської мови для усіх охочих;
- відкритий тренінг для учнів ІІІ курсу з підготовки до виконання письмової частини ДПА та ЗНО з англійської мови;
- перегляд мультфільмів англійською мовою «Пригоди Шрека» та фільми та відео про Велику Британію та Лондон;
- урок-квест «Intellectual Marathon» та загальноліцейна вікторина «A Travel to Great Britain» для учнів І-ІІІ курсу;
- конкурс читців віршів англійською мовою. Учні ІІ курсу були найактивнішими. Переможці: Михайленко Мілена та Цибулько Олена (20 група).

Мета всіх заходів – виховувати та підтримувати мотивацію учнів до оволодіння іноземною мовою; узагальнення та закріплення набутих знань та умінь за темами «Харчування», «Світ професій» та «Природа і довкілля»; розширити знання про культуру Великобританії; розвивати інтелектуальні та пізнавальні здібності учнів, готовність допомогти один - одному, культуру спілкування в різних видах колективної взаємодії; формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію учнів.

Підбиваючи підсумки тижня англійської мови, можна сказати, що мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: английский язык, ТПЛ, неделя английского языка
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама