"В цей день любов співає без зупинки"

02.03.2017
887
0

Кохання - найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя.

Найромантичніше свято року - День Святого Валентина. З нагоди цього свята у центральній міській бібліотеці вирувала гарна, романтична атмосфера. Бібліотекарі підготували і провели для  юнаків та дівчат молодіжно-розважальну годину "В цей день любов співає без зупинки". Учні не тільки познайомилися із історією свята закоханих, а й дізналися, які ще подарунки можна дарувати один одному у цей день. Вони пригадували народні прислів'я та приказки, пісні про кохання та легенди і бувальщини, пов'язані з Днем Святого Валентина. Старшокласники з захопленням приймали участь в багатьох пізнавальних та жартівливих конкурсах.

В день цього романтичного свята працівники бібліотеки бажали своїм читачам, щоб у їх серцях завжди перемагало добро і кохання. І кохання було щасливим, світлим, чистим і радісним.

Л. Капустіна.
Бібліотекар 1 категорії центральної бібліотеки ЦБС м. Торецька.

 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: день всех влюбленных, День святого Валентина
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама