У Дзержинську свободівцю погрожують через прапор УПА

12.05.2013
2408
12

Нещодавно свободівець Микола Кренджеляк з Дзержинська вивісив на своєму власному будинку червоно-чорний прапор УПА. Однак, як виявляється, зараз на Донбасі дозволено вішати лишень червоні прапори. 

До свободівця приїхали представники комуністичної партії, які вимагали зняти червоно-чорний прапор, та пообіцяли приїхати до націоналіста ще. 

«Я живу в приватному секторі, вирішив повішати на своєму будинку бандерівський прапор. Живу біля центру, так що цей прапор видно з усього міста. Однак до мене приїхала ціла «делегація» комуністів, і представників так званого міського «союзу ветеранів», які у розмові вимагали, аби я зняв цей прапор. Після розмови вони сказали - «ми єщє прієдєм», - розповідає свободівець.

«Також мене попередили на роботі, аби я зняв прапор на 9 травня, однак я вирішив для себе - ані дня не буду його знімати, це мій будинок. І чому я маю знімати червоно-чорний прапор, коли зараз всюди вивішуються червоні прапори - символ комуністичних злочинів? Я родом з Тернопільської області, дідусь воював в УПА, а нквдисти знищили у 45-му році всю його родину», - розповідає Микола Кренджеляк.

Джерело: Прес-служба донецької обласної організації ВО "Свобода"

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ВО Свобода, День Победы, прапор, ОУН-УПА, КПУ, Флаг
Об авторе
12 Комментариев
avatar
8
а не людей поправляти!
______________________

Каких людей?
В УПА никаких людей не было, одни нелюди мразишные...
И дело не в цвете флагов или мифическом примирении...
Толерастия расцветает пышным цветом?
avatar
2
Моё нение такое, если это законом не запрещено, то пусть хоть  трусы своей жены вывесить. А вообще этим человек хотел прославится, вот и всё.
avatar
3
У меня сложилось мнение, что флаги сейчас на украинцев действуют как красные тряпки на быков отупляя их до состояния животных (цвет не имеет значение, главный акцент на реакцию!). На западной Украине не нравится "Красное Знамя СССР", под которым между прочим наши деды и прадеды победили в Великой Отечественной войне, на востоке красно-черные "Прапор ОУН". 
В очередной раз уместна народная мудрость - "Паны дерутсяа у холопов чубы трещат". Когда же мы поумнеем?
avatar
4
Прапор ОУН Прапор УПА
avatar
5
Да хоть царя всея руси. Не в этом суть, а в том что из нас делают тупых безмозглых дураков и сталкивают лбами.
avatar
6
Прав на 100%, и я такого мнения......................
avatar
7
Дорогий друже Федiр, а чи ти знаєш чим прапор ОУН відрізняється від прапора УПА? А я тобі відповім - нічим не відрізняється, бо УПА була воєнізованим крилом ОУН (Б), історію вчити треба, а не людей поправляти!
avatar
9
В общем решил немного пролить свет по данному посту. В двух словах видел флаг, он все так же весит на флагштоке над домом на самманных, кстати очень хорошо видно его с улицы Маяковского. Один в один как этот:
avatar
10
Насколько помню, над тем домом, более 19-ти лет, гордо реял жовто-блакитний прапор. Один больной (с вавкой в голове) на город - это не так уже и страшно; все мы - больны, только каждый по-своему...
VIPER должен будешь... Я весь день взад-вперед ходил по ул. Маяковского - вглядывался - ничего не увидел; я уже компас взял, я уже было...
avatar
11
ви не єдині в місті
таких багато
avatar
12
Этот дом хорошо видно когда едешь через северный переезд из центра в Горловку, за остановкой саманные по левую сторону смотрите внимательно smile
avatar
1
Федор ты вернулся smile
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама