3"/> Реформа здравоохранения - Страница 3 - Торецкий городской форум - Страница <span class="current-page">3</span> - Новости.Торецк.Онлайн
Торецк.Онлайн

Сегодня: Четверг, 18.04.2024


Модератор форума: Laska, Mizgir  
Торецкий городской форум » Форум г. Дзержинска » Дзержинск все о городе » Реформа здравоохранения (Реформа здравоохранения 01.01.12)
Реформа здравоохранения
FelixДата: Четверг, 03.05.2012, 18:17 | Сообщение # 21
Felix
Рабочий
Группа: Блогеры
Сообщений: 8
Награды: 0
Статус: Отсутствует
Quote (79169042708)
Проблем они не видят, что с ними делать не знают, женщин не уважают- красавцы!!!

Ну вот тут вы, сударыня, совсем не правы. Проблемы видны как на ладони, а выход из них один всех к стенке как в 17-ом году.
А демократические реформы и прочее мракобесие не решит сложившуюся ситуацию в медицине, по скольку нужно просматривать всю цепочку становления отечественной медицины, от начала до конца. Какой путь проходит врач или мед. сестра от обучения в вузе до поступления на работу,и потом только как они вообще работают.
Без "хабаря" ты не человек, а пустое место. А сокращение мед персонала, койко мест, оптимизация медицинских учреждений, семейная медицина это все верхушка. Зрите в корень баршни!


- Даёшь революцию рабочих и крестьян?

Железный Феликс
 
МизДата: Четверг, 03.05.2012, 22:51 | Сообщение # 22
Добрый Шубин
Группа: Блогеры
Сообщений: 423
Награды: 15
Статус: Отсутствует
Quote (molodeh)
Советую у меня пройти тренинг "Коммуникации ради перемен!".


Хаха, ну насмешила...)
Коммуникация, как средство общения, может быть именно ради общения... Иначе это религия, секта или зомбирование населения... Как успехи?...)

Добавлено (03.05.2012, 21:51)
---------------------------------------------

Quote (79169042708)
Сердце многотерпеливое! Не ропщи и не грусти И безумство торопливое БеднЫМ МУЖИКАМ прости. (пусть и Гейне меня простит ).Проблем они не видят, что с ними делать не знают, женщин не уважают- красавцы!!!


У Вас на аве взгляд такой глубокомысленный, так и представляю как вы Гейне мурлыкаете... А ник - это, видимо, количество мух посидевших у Вас на носу?...)


...дрессировка тузиков, грелки ваши... печальная страна, и в ней моё окно...
 
79169042708Дата: Четверг, 03.05.2012, 23:13 | Сообщение # 23
Рабочий
Группа: Горожане
Сообщений: 33
Награды: 0
Статус: Отсутствует
Вот именно-зрите,если не ослепли.. Мне запомнилась сценка из школьных времён,когда наша классная, отчитывая (класс примерно шестой) мальчишек ,гневно кричит им-"Вы ,вылупив глаза, несётесь по коридору,вас, любого, останови и спроси-КУДА? Вы же никто не ответите!!!?" Тогда это казалось смешным-теперь нет.Реформы делаются по тому же принципу.Куда, зачем, что после нас-них? Нечего здесь говорить- не о чем. Поэтому и кажется любой заговоривший-шарлатаном или мошенником, продающим лекарство от неизлечимой болезни

Добавлено (03.05.2012, 22:08)
---------------------------------------------
Миз,не трудитесь-вы единственный.кого я не имела в виду

Добавлено (03.05.2012, 22:13)
---------------------------------------------
Миз, вы серьёзно аватарку ассоциируете с портретом???


Хочешь рассмешить бога-расскажи ему о своих планах...
 
МизДата: Пятница, 04.05.2012, 00:06 | Сообщение # 24
Добрый Шубин
Группа: Блогеры
Сообщений: 423
Награды: 15
Статус: Отсутствует
Quote (79169042708)
з, вы серьёзно аватарку ассоциируете с портретом???


Хехе, да простая проверка на адекватность была, не бери в голову и можно на "ты"...)

Добавлено (03.05.2012, 23:06)
---------------------------------------------
А почему-бы и действительно о здравоохренении не поговорить?... Ну вот кто сейчас у нас в стране самый больной в мире человек?...)
Подсказка, это не Карлссон...


...дрессировка тузиков, грелки ваши... печальная страна, и в ней моё окно...

Сообщение отредактировал Миз - Пятница, 04.05.2012, 00:10
 
VIPERДата: Пятница, 04.05.2012, 10:13 | Сообщение # 25
VIPER
admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 1899
Награды: 34
Статус: Отсутствует
Quote (Миз)
А почему-бы и действительно о здравоохренении не поговорить?... Ну вот кто сейчас у нас в стране самый больной в мире человек?...)
Подсказка, это не Карлссон...

Возможно я ошибусь, но не имеете ли вы в виду леди "Ю"


С чистого листа, просто став одним из тех.
Кто робеть не стал, начиная свой разбег.
Вверх, расправив крылья и веря в свой успех.
Выжал сцепление и взял направление вверх.
 
molodehДата: Пятница, 04.05.2012, 21:34 | Сообщение # 26
Рабочий
Группа: Горожане
Сообщений: 18
Награды: 3
Статус: Отсутствует
Донецька облдержадміністрація запрошує до участі у «круглому столі» щодо вирішення проблеми куріння



Головне управління охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації завершує проведення консультацій з громадськістю по темі «Захист громадян від негативного впливу тютюнового диму в громадських місцях».



Донецька облдержадміністрація вітає ті ініціативи, які спрямовуються на популяризацію здорового способу життя та захист громадян від тютюну, тому ініціює проведення «круглого столу» з теми «Захист громадян від негативного впливу тютюнового диму в громадських місцях». Захід відбудеться 11 травня 2012 року о 13.00 в приміщенні Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (бул. Пушкіна, 32, малий зал, 3-й поверх).



Запрошуємо представників всіх соціальних груп, засобів масової інформації та організацій громадянського суспільства долучитись до обговорення!



В результаті «круглого столу» будуть обговорені шляхи вирішення означеної проблеми та розглянута можливість їх імплементації у нормативних актах облдержадміністрації.



Акредитація на захід обов’язкова. Просимо надсилати до 16.00 09 травня 2012 року на електронну адресу smokefreedonetsk@gmail.com інформацію про участь у засіданні «круглого столу» із зазначенням П.І.Б., посади та контактів учасника або зареєструватись за телефоном 066-0111-077.

Добавлено (04.05.2012, 20:34)
---------------------------------------------
18 квітня 2012 р.

Фото: http://medreformadn.blogspot.com

Джерело: Комісія з питань охорони здоров'я, сім'ї, материнства та дитинства Донецької ОДА

12 квітня 2012 року, на базі Донецької обласноїорганізації профспілки працівників охорони здоров’я України пройшло розширене засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я сім'ї, материнства та дитинства Громадської ради при ДонОДА.

Основною метою зустрічі було обговорення питань участі комісії у публічних громадських обговореннях по темам: «Захист громадян від негативного впливу вторинного тютюнового диму в громадських місцях» та «Регіональні критерії створення госпітальних округів».

По першому питанню виступила голова Коаліції «Донбас без тютюнового диму» Дурнєва Т.В., яка розповіла про реалізацію проекту та відповіла на запитання членів комісії. Касимова В.В. - лікар Донецького обласного центру здоров'я, яка також узяла учать у роботі комісії, зауважила на необхідності об'єднання зусиль, підключення громадськості і пошуку точок дотику; підкреслила необхідність залучення до цієї роботи спорткомплексів, УВС, відділи по роботі з молоддю, управління освіти тощо. Гострі дискусії викликало питання відповідальності осіб за порушення Закону України “Прозаходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їхшкідливого впливу на здоров'я населення”.

Було визначено, що для ефективної боротьби із тютюновим димом відсутні належні правові механізми та внутрішня відповідальність курців, а також осіб, які контролюють реалізацію вказаного Закону. За результатами обговорень, було прийнято рішення виробити пропозиції щодо вирішення проблеми відповідальності за паління у громадських містах та взяти участь у круглому столі (про наміри провести якийзаявлено Головним управлінням охорони здоров'я на сайті ДонОДА). Відповідальними з цих питань від комісії було призначено членів комісії Палєху А.Ю. та Черкаса В.В.

Не менш гострі дискусії викликало обговорення формування госпітальних округів. По цьому питанню виступила Євпак О.Ф., спеціаліст Головного управління охорони здоров'я при ДонОДА. Під час своєї промови вона зробила акцент на тому, що для формування госпітальних округів зараз не має готової нормативно-правової бази (відповідної постанови Кабміну), але робота з цього напрямку ведеться.05.04.2012р. Головне управління розпочало проведення консультацій з громадськістю по темі «Регіональні критерії створення госпітальних округів». Пропозиції від усіх зацікавлених сторін можна направити на електрону пошту Головного управління zdrav@donoda.gov.ua та reform@mail.ints.net або у формі листа на адресу: Головне управління охорони здоров'я облдержадміністрації, бульвар Пушкіна,34, м. Донецьк, 83105 до 5 червня 2012 року. Враховуючи важливість та об'ємність цього питання, було вирішено провести додаткове розширене засідання комісії з запрошенням членів відповідної комісії Донецької облради, ГУОЗ при ДонОДА та експертів.

За більш детальною інформацією про діяльність комісії з питань охорони здоров'я сім'ї, материнства та дитинства Громадської ради при Донецькій ОДА звертайтесь до Маловичка Сергія Павловича за електронною поштою zreforma@ukr.net або за телефоном: +38 (062) 338-08-57


Я все могу ...
 
МизДата: Пятница, 04.05.2012, 23:47 | Сообщение # 27
Добрый Шубин
Группа: Блогеры
Сообщений: 423
Награды: 15
Статус: Отсутствует
Quote (molodeh)
виступила голова Коаліції «Донбас без тютюнового диму» Дурнєва Т.В., яка ро

Хехе, весьма символитично... Других проблем в медицине просто нет...
crazy

Добавлено (04.05.2012, 22:47)
---------------------------------------------

Quote (VIPER)
в виду леди "Ю"

О, а когда это воровка успела стать леди?... Хотя речь и о ней, подозревают что проказой больна, лепрозорий уже моют для принятия на лечение, шустрани в тырнете, да и выложи...)


...дрессировка тузиков, грелки ваши... печальная страна, и в ней моё окно...
 
molodehДата: Суббота, 05.05.2012, 03:44 | Сообщение # 28
Рабочий
Группа: Горожане
Сообщений: 18
Награды: 3
Статус: Отсутствует
В Верховной Раде зарегистрирован законопроект № 10413, которым предлагается внести изменения в КЗоТ и предусмотреть, что мужчинам в случае рождения ребенка предоставляется оплачиваемый отпуск продолжительностью 7 календарных дней, начиная со дня родов жены.

Проект внесен народными депутатами от НУ-НС Арсением Яценюком и Лесей Оробец и направлен, по словам авторов, на повышение уровня рождаемости и престижа материнства.

Также проектом предлагается предусмотреть, что лицу, имеющему трех и более детей возрастом до 18 лет, предоставляется помощь в размере прожиточного минимума для трудоспособного лица, которая не будет зависеть от страхового стажа.
Написать редактору
Всеукраинская сеть ЛІГА:ЗАКОН

Добавлено (05.05.2012, 02:44)
---------------------------------------------
Правовые известия

04.05.2012 Кабмин внес на рассмотрение парламента законопроект № 10416 об изменениях в Закон «О психиатрической помощи».

На настоящий момент размер помощи малообеспеченному лицу, проживающему вместе с инвалидом I и II групп вследствие психических расстройств, требующим постороннего ухода, составляет 10% прожиточного минимума, установленного законом для трудоспособного лица.

Законопроект № 10416 об увеличении размера этой помощи зарегистрирован в парламенте 27 апреля.

В соответствии с проектом денежную помощь будут получать не только малообеспеченные, а все лица, осуществляющим уход за инвалидами I и II групп вследствие психических расстройств.

Размер помощи правительство предлагает рассчитывать как разницу между 3-мя прожиточными минимумами на каждого члена семьи и среднемесячным совокупным доходом семьи за предыдущие 6 месяцев. При этом помощь не может превышать минимальную зарплату.


Я все могу ...
 
DIMASIKДата: Суббота, 12.05.2012, 02:15 | Сообщение # 29
Болтун находка для врага!
Группа: Пользователи
Сообщений: 43
Награды: 2
Статус: Отсутствует
пИПЕЦ люди больница стала не для людей а против.... с их уровнями((((((

http://www.dzerghinsk.com/
 
molodehДата: Пятница, 18.05.2012, 09:35 | Сообщение # 30
Рабочий
Группа: Горожане
Сообщений: 18
Награды: 3
Статус: Отсутствует
З 5 квітня по 5 червня 2012 року Донецька облдержадміністрація консультується з донеччанами щодо регіональних критеріїв створення «госпітальних округів»

Донецька облдержадміністрація консультується з донеччанами щодо регіональних критеріїв створення «госпітальних округів».

Головне управління охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації розпочинає проведення консультацій з громадськістю по темі «Регіональні критерії створення госпітальних округів».

Питання підвищення якості медичної допомоги і її доступності для всіх верств населення є актуальною проблемою системи охорони здоров'я. Основні концептуальні напрями реформування системи охорони здоров'я визначені в Програмі економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», схваленої Комітетом з економічних реформ при Президентові України 02.06.2010 та постанові Кабінету Міністрів України від 17.02.2010 № 208 «Деякі питання удосконалення системи охорони здоров'я».

Одним із завдань реформи є встановлення об’єктивної рівноваги між первинною та вторинною ланками охорони здоров'я, ресурси яких значно різняться, на основі визначення реальної потреби у видах медичної допомоги населенню.

Згідно Закону України від 07.07.2011 № 3612-VI «Про порядок проведення реформування системи охорони здоров'я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві» система охорони здоров'я Донецької області знаходиться у стані оптимізації. На вторинному рівні реорганізація здійснюватиметься шляхом створення госпітальних округів – функціональних об'єднань закладів охорони здоров’я декількох адміністративно-територіальних одиниць діючих на принципах єдиного медичного простору.

Головним управлінням охорони здоров'я облдержадміністрації розроблені регіональні критерії формування госпітальних округів. Які будуть враховуватись при формуванні госпітальних округів в Донецькій області після надходження відповідних нормативних документів та методичних рекомендацій стосовно порядку складання і затвердження планів-схем госпітальних округів.

Закликаємо представників всіх соціальних груп, представників засобів масової інформації та організацій громадянського суспільства долучитись до консультацій!

В результаті громадського обговорення будуть проаналізовані надані пропозиції та розглянута можливість їх імплементації у нормативних актах облдержадміністрації, що надасть можливість створення умов для доступного та якісного медичного обслуговування.

Просимо надсилати свої пропозиції та ідеї з поміткою «Консультації з громадськістю» на електронні адреси zdrav@donoda.gov.ua та reform@mail.ints.net або у формі листа на адресу : Головне управління охорони здоров'я облдержадміністрації, бульвар Пушкіна,34, м. Донецьк, 83105. Відповідальна особа за збір та узагальнення пропозицій: Турупалова Світлана Юріївна – начальник відділу реформування охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами.

Форма проведення консультацій – публічне громадське обговорення, яке планується провести у формі електронних консультацій (з 05 квітня по 05 червня 2012 року) та «круглого столу» (інформація про проведення буде оприлюднена пізніше).


Я все могу ...
 
Торецкий городской форум » Форум г. Дзержинска » Дзержинск все о городе » Реформа здравоохранения (Реформа здравоохранения 01.01.12)
Поиск: