ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення: за тиждень світло вдалося повернути в оселі 122 тисяч родин

23.05.2023
1645
0

Попри важку ситуацію в Донецькій області, фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових потрапити до низки пошкоджень мереж та відремонтувати їх. Це дало змогу відновити електропостачання жителям 69 населених пунктів. 122 тисячі родин знову мають електрику в своїх оселях. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт. Загалом з 24 лютого 2022 фахівці енергокомпанії відновили електропостачання понад 4,6 млн родин* на Донеччині.

За тиждень аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути світло у 69 населених пунктів. 122 755 родин прифронтової Донеччини знову отримали доступ до електрики.

У тому числі за неділю енергетики змогли відремонтувати низку пошкоджень та відновити світло для 10 тисяч родин у 18 населених пунктах, постраждалих від постійних обстрілів регіону.

В  Донецькій області зберігається важка ситуація. За інформацією очільника області Павла Кириленка, за добу, зокрема, 2 авіаударів та 13 обстрілів зазнав Вугледар, 9 разів обстріляна Авдіївка, 4 рази – Курахівська громада.

Без електропостачання поки що залишаються 108 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 453 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ремонтные работы, ДТЭК
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама