ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлювати мережі після бойових дій: знову зі світлом майже 24 тисячі родин

30.06.2023
2460
0

За добу спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових виконати низку ремонтів та відновити електрику для жителів 7 населених пунктів. Знову зі світлом майже 24 тисячі родин. Енергетики розпочинають ремонти одразу, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За 29 червня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково відновили світло у 7 населених пунктах, постраждалих від обстрілів. 23 812 родин знову підключені до енергопостачання.

В Донецькій області тривають важкі боєзіткнення. Продовжуються обстріли, ракетні та авіаудари. За інформацією очільника області Павла Кириленка, зокрема, тільки Вугледар зазнав 17 обстрілів за добу.

Без електропостачання поки що залишаються 117 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 492 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ДТЭК, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама