ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для понад 27 тисяч родин, постраждалих через негоду

12.08.2023
1620
0

Зливи та вітер вирували на Донеччині вчора та стали причиною низки аварійних відключень. На 9:00 фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання 42 населених пунктів. Світло повернулося у понад 27 тисяч осель. Енергетики продовжують працювати над відновленням електропостачання ще 3,6 тисяч родин у 6 населених пунктах, постраждалих через негоду, та докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло в кожну домівку.

На ранок аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання 42 населених пунктів Донеччини, повністю знеструмлених через негоду. Це дозволило повернути світло в домівки 27,2 тисяч родин.

Енергетики працювали у тому числі вночі, і продовжують відновлення мереж регіону ще у 6 населених пунктах для 3,6 тисяч родин.  Наразі в Донецькій області задіяні у відновленнях 33 бригади енергокомпанії.

Нагадаємо, що бойові дії в регіоні тривають, так само фахівці енергокомпанії продовжують відновлювати пошкоджене обстрілами обладнання та лінії.

Через можливі пошкодження мереж через обстріли та негоду просимо жителів регіону бути обережними:

  •  не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;
  • при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;  
  • при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це у кол-центр компанії +38 (093/096/099) 450 0 473, або в приватних повідомленнях на нашій сторінці в Facebook.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ДТЭК, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама