ДТЕК Донецькі електромережі за тиждень вдалося повернути світло для майже 40 тисяч родин у 34 населених пунктах

15.05.2023
2014
0

Попри постійні обстріли регіону фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових відремонтувати низку пошкоджень мереж та відновити електропостачання жителям 34 населених пунктів. Майже 40 тисяч родин знову мають електрику в своїх оселях. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт. Загалом з 24 лютого 2022 фахівці енергокомпанії відновили електропостачання понад 4,5 млн родин* на Донеччині.

За тиждень аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути світло у 34 населених пункти. 39 439 родин прифронтової Донеччини знову отримали доступ до електрики.

У тому числі за вчора енергетики змогли відремонтувати низку пошкоджень та відновити світло для 1,2 тисячі родин.

Обстріли Донеччини тривають. Від них потерпають населені пункти Донеччини, як поблизу лінії розмежування, так і у відносному тилу. За інформацією Міністерства оборони, ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Лиманському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка.

Без електропостачання поки що залишаються 114 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 446 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДТЭК, восстановление электроснабжения, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама