ДТЕК Донецькі електромережі зміг повернути світло ще для майже 2 тисяч родин, постраждалих через обстріли, та для понад 17 тисяч, знеструмле

28.06.2023
2248
0

За 26 та 27 червня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри негоду  змогли відновити світло у 8 населених пунктах, знеструмленх через обстріли. Знову з електрикою майже 2 тисячі родин. Також енергетики продовжували відновлювати електропостачання нп, знеструмлених через негоду: за добу електрика повернулася в домівки понад 17 тисяч родин у 43 населених пунктах. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За дві доби фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути світло у 8 населених пунктів. 1 965 родин знову мають доступ до електропостачання.

Бої на Донеччині тривають. Продовжуються обстріли. Зокрема вчора відбувся ракетний удар по Краматоську, який, попередньо, забрав 8 життів. 

Без електропостачання поки що залишаються 116 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Крім того енергетики продовжували відновлювати пошкодженя після негоди:  за останню добу відновлене електропостачання ще понад 17 тисяч родин у 43 населених пунктах, знеструмлених через штормовий вітер та зливу. Бригади працювали усю ніч і продовжують виконувати заявки.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 490 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДТЭК, ремонтные работы, восстановление электроснабжения
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама