ДТЕК вдалося відновити електропостачання для 12 населених пунктів у Донецькій області

08.05.2023
1746
0

За 6 травня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електрику для жителів 12 населених пунктів, знеструмлених через обстріли. Знову мають світло в домівках понад 2,5 тисяч родин на Донеччині. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За добу фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути світло у 12 населених пункти Донецької області. Знову мають доступ до електропостачання 2 490 родин.

Обстріли на Донеччині тривають. Ситуація в Донецькій області залишається дуже складно. За інформацією Міністерства оборони, ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на наступах на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Через постійні обстріли та ушкодження мереж і обладнання через них, без електропостачання поки що залишаються 109 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 438 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ремонтные работы, восстановление электроснабжения, ДТЭК
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама