Яке це щастя - жити не тільки заради себе

04.04.2017
1292
0

Усеохоплююча любов до людини - це любов, яка захищає та береже, робить життя яскравим і цікавим, а нас - добрими та щасливими. Кожен з нас намагається відшукати своє щастя, свою істину. На жаль, часто справжню красу життя ми починаємо розуміти, коли знаходимося на межі, коли надто важко жити. Тоді світ постає інакшим: загострено та болісно, з усіма вирвами. І тоді хочеться просто жити, просто дихати і просто бачити.

Саме тому в березні за ініціативи молодіжної громадської організації "Ліга майбутніх поліцейських" пройшов благодійний концерт на підтримку постраждалим в результаті військового зіткнення на Сході України з селища Курдюмівка. Усі зібрані кошти були переведені на рахунок родинам, що потребують допомоги. До концерту була залучена небайдужа молодь міста, яка виступила з добре підготовленими номерами, а один з членів молодіжної організації - Дем'янов Кирило - виступив з авторським твором. Після концерту на глядачів чекала ярмарка учнівських поробок та картин ручної роботи, на якій можна було придбати справжні дитячі витвори-шедеври.

Коли жорстока війна руйнує дитячі мрії, коли на очах сльози, а в душі - відчай і страх,  твори добро кожним своїм словом, кожним своїм помислом, кожною своєю дією - і на душі стане світло, навіть коли скрізь темрява.

Молодіжна громадська організація "Ліга майбутніх поліцейських" хоче висловити велику подяку за допомогу в організації благодійного концерту секретарю Торецької міської ради Євсікову Юрію Миколайовичу та заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Кульбачній Олені Геннадіївні, начальнику міського відділу освіти Орешкіну Володимиру Миколайовичу та його заступнику Тинкован Наталії Олексіївні, директору Центру дитячої та юнацької творчості Мирошниченко Олені Євгенівні, начальнику міського відділу культури Олейнікову   Олексію Олександровичу, адміністрації та викладацькому складу музичної школи імені Івана Карабиця, директору музичного училища Семенченко Ользі Павлівні та небайдужим мешканцям рідного міста.

Добро живе в серці кожного з нас, і це так прекрасно та неповторно! Ми можемо творити добро своїми руками! Ми - творці добра на всій землі! Нехай наші душі відкриються для добра, а серця не заростуть ряскою байдужості до чужого горя, чужої біди, яких у нашому житті так багато.

Я. Дідковська.
Керівник підрозділу "Ліги майбутніх поліцейських"

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: музыкальная школа, благотворительный концерт
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама