«Молодь України – за життя без СНІДу»

04.12.2017
1360
0

У всьому світі сьогодні говорять про глобальну епідемію СНІДу, яка загрожує існуванню людства. Проблема епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні також залишається надзвичайно гострою. Масштаби епідемії продовжують збільшуватися, що свідчить про недостатність профілактичних заходів.

З метою поширення інформації про СНІД та профілактики ВІЛ-інфекцій 01 грудня 2017 року учнівським самоврядуванням Торецького професійного ліцею було проведено акцію «Молодь України – за життя без СНІДу». В ході акції було проведено агітацію підлітків, молоді та педагогічних працівників до важливості проблеми поширення ВІЛ, СНІДу в Україні та актуальності дотримання здорового способу життя, рівня своєї відповідальності за власне здоров'я.

На вулицях міста наші учні надали розгорнуту інформацію про шляхи розповсюдження СНІДу, місця, де можна отримати допомогу в разі небезпеки, а також безкоштовно роздали засоби індивідуального захисту.

Латинська мудрість твердить: «Здоров’я – найвище благо». І лише духовно і фізично сильна та здорова особистість може увійти в сучасний напружений ритм життя, здобути відповідні знання, допомогти собі й навколишнім, стати корисною для суспільства.

Тож бережіть себе і будьте здорові! А ми не стоятимемо осторонь, бо ця проблема стосується кожного!

Голова учнівського самоврядування Тітова Яна Геннадаївна

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ВИЧ, День борьбы со СПИДом, СПИД
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама