Передати покази лічильника легко та швидко можна через чат-бот ДТЕК Донецькі електромережі

01.08.2023
1812
0

Початок місяця – час передавати покази електролічильника. Зробити це в найзручніший спосіб можна через чат-бот в ДТЕК Донецькі електромережі у Viber та Telegram. Головна перевага сервісу — цілодобове обслуговування клієнтів та можливість передавати та отримувати інформацію у зручному форматі без необхідності відвідувати офіси компанії.

Процес передачі показів у чат-боті у Viber та Telegram займає лічені хвилини. Для того, щоб почати ним користуватися, потрібно:

  • у пошуку месенджера Viber та Telegram ввести «ДТЕК Донецькі електромережі»;
  • пройти процедуру верифікації (для незареєстрованих клієнтів);
  • обрати в меню «передати покази лічильника» та, слідуючи підказкам меню, надіслати інформацію.

«ДТЕК продовжує розвивати сучасні онлайн-послуги та створив зручні та доступні дистанційні канали для швидкої передачі показів електроенергії. З моменту запуску чат-боту в компанії постійно оновлюють його функціонал. Сьогодні його користувачами в Донецькій області є понад 170 тисяч клієнтів», − підкреслили у ДТЕК Донецькі електромережі.

Передавати актуальні данні лічильників слід в останні 2 дні поточного місяця до 3-го числа наступного. Це дозволяє уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом електроенергії та отримувати рахунки тільки за реально використане світло.

Крім чат-боту, передати покази можна й через інші дистанційні канали та онлайн сервіси в ДТЕК Донецькі електромережі. Оберіть найзручніший для користування:

Також передати покази лічильників можна й іншим зручним для клієнтів способом:

  • веб-форма Передати покази лічильника без додаткової реєстрації на сайті енергокомпанії;
  • Особистий кабінет клієнта  на сайті ДТЕК Донецькі електромережі
  • Офіційна сторінка у Facebook.
  • IVR-меню контакт-центру для автоматичної передачі показів. Телефонуйте за номерами +38 (093/096/099) 450 0 473; 0-800-301-497 та обирайте кнопку «2». Після дотримуйтесь інструкцій для успішної фіксації показів.

Важливо. ДТЕК Донецькі електромережі рекомендує щомісяця повідомляти покази лічильника, скориставшись дистанційними сервісами. Навіть, якщо клієнт вимушений був тимчасово залишити своє житло, та, відповідно, не використовує електроенергію − обов’язково потрібно дублювати попередній показ. Вчасно передана інформація про спожиту електроенергію дозволяє сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а компанії-постачальнику — рахунки за спожиту електроенергію.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ДТЭК, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама