Ще для понад 8 тисяч родин ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло за дві доби

21.07.2023
1927
0

За 19 та 20 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли виконати низку ремонтів з дозволу військових та відновити електрику у 16 населених пунктах, знеструмлених через постійні обстріли регіону. Світло повернулося в оселі понад 8 тисяч родин.Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення відновлювальних робіт.

За дві доби спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути електрику жителям 16 населених пунктів.Знову отримують електропостачання 8 428родин.

Обстріли Донецької області продовжуються.За інформацієюМіністерства оборони, противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Куп’янському напрямках, де минулої доби сталося 32 боєзіткнення.

Через постійніушкодження мереж і обладнання через обстріли, без електропостачання покищозалишаються105 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведенняробіт. Енергетикиобов’язково повернуть світло всім жителям області, щойноотримаютьдозвіл на проведенняробітвідЗбройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервнопрацюютьвже513 добу та відновлюютьобладнання та лініїодразу ж, щойноцестаєможливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!         

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ДТЭК, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама