За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло для майже 27 тисяч домогосподарств

20.05.2023
1893
0

Попри загострення ситуації в регіоні, фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося після дозволу військових відновити електрику для жителів 11 населених пунктів. Завдяки цьому світло повернулося в майже 27 тисяч домогосподарств. Енергетики розпочинають ремонти, щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів області у важкій ситуації постійних бойових дій.

За останню добу спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електропостачання 11 населених пунктів. До електрики знову підключені 26 772 домогосподарств.

На Донеччині тривають важкі бої. Продовжуються обстріли території області, ракетні та авіаудари. Зокрема, за інформацією очільника області Павла Кириленка, за останню добу 7 разів обстріляна Курахівська громада, Авдіївка зазнала обстрілів з широкого спектру озброєнь. Ворог також завдав авіаудару по Торецьку. Обстрілювалися й інші населенні пункти, у тому числі відносно віддалені від лінії фронту.

Через постійні обстріли та ушкодження мереж і обладнання через них, без електропостачання поки що залишаються 113 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 450 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!         

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ДТЭК, ремонтные работы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама