За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло у 9 тисяч осель

02.09.2023
2065
0

Протягом останніх двох діб спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли відновити електропостачання 19 населених пунктів, постраждалих через постійні обстріли регіону. Знову зі світлом майже 9 тисяч родин прифронтової Донеччини. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення електропостачання Донецької області, щойно це стає можливим.

За 31 серпня та 1 вересня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково повернули електрику в 19 населених пунктів, знеструмлених через обстріли. Знову зі світлом 8937 родин.

На Донеччині зберігається важка ситуація. За інформацією очільника області Павла Кириленка, тривають авіаудари та постійні обстріли регіону.

Через постійні ушкодження мереж і обладнання через обстріли, без електропостачання поки що залишаються 109 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 556 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Над відновленнями в регіоні щоденно працює близько 60 бригад енергокомпанії.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ремонтные работы, ДТЭК, восстановление электроснабжения
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама